Zachte winters, erg warme zomers

Categorieën Blog

De afgelopen jaren hebben we het steeds vaker meegemaakt. Een winter waar we niet kunnen rekenen op een herhaling van een Elfstedentocht. In 1997 is de tocht voorlopig voor het laatst geweest en waarschijnlijk zal het nog wel even duren voordat er ooit weer eentje wordt gereden. Of komt er nooit meer een Elfstedentocht? De winters worden steeds zachter en de zomers worden steeds warmer. Een zachte winter is voor de koukleumen onder ons een prima gedachten. Echter zorgen deze zachte winters er ook voor dat de insecten nóg harder terug komen dan het jaar ervoor…

Slapeloze nachten


Niets is vervelender dan eindelijk de verkoeling te hebben door de ramen die open staan, je vervolgens in slaap kunt vallen na een zeer warme zomerdag, en uiteindelijk midden in de nacht wakker te worden van het gezoem van één of meerdere muggen. Wanneer je het licht aanzet is de mug nergens meer te bekennen. Vervelend! Muggen hebben een hekel aan wind waardoor je een ventilator aan zou kunnen zetten. Maar voorkomen is beter dan genezen, toch?

Ramen open zonder het bezoek van insecten


Na een warme zomerdag wil je ‘s-avonds het liefst alle ramen open zetten wanneer de temperatuur daalt. En bij voorkeur zonder het bezoek van allerlei vervelende insecten. Wij hebben de oplossing voor je bedacht: voor elk type raam een hor. En met name de lastige situatie van een dakraam.

Zolders zijn vaak het warmste gedeelte van een woning omdat warmte logischerwijs naar boven stijgt. In een bovenverdieping heb je veelal te maken met schuine daken waarin een dakraam zit verwerkt. Een lastige plaats om een hor te monteren. Wij hebben de oplossing waar je gemakkelijk en zelfstandig een hor kunt plaatsen in ieder type dakraam. De horren zijn er in verschillende kleuren en afmetingen. Wil je een hor die het beste bij de kleur van de woning past, of wil je een hor die juist meer transparant is zodat het zicht naar buiten toe nog intact blijft? Alle smaken zijn mogelijk.

Op deze manier kan jij genieten van je welverdiende nachtrust en blijven de muggen en andere ongewenste insecten buiten jouw huis; ongeacht hoe sterk of zacht de winters zijn geweest.

Een goede nachtrust, dat verdient toch iedereen? Zorg er daarom voor dat al uw dakramen worden voorzien van een dakraamhor, en de insecten buiten houdt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *