Het vernieuwen van onze woning

Categorie├źn Blog

Onze woning is tientallen jaren geleden gebouwd. Toch verkeerd het nog altijd in erg goede staat omdat wij er al veel aan verbouwd hebben. Ook wordt onze woning erg goed onderhouden en hebben we nog nooit echt grote problemen gehad bij onze woning. In de woning hebben we al veel vernieuwd zoals de badkamer en de keuken. Ook meubels zoals voor in de woonkamer zijn vaker vernieuwd. Toch zijn er genoeg dingen die we willen vernieuwen. Zo werd het tijd voor nieuwe kozijnen aangezien deze ook aan hun einde kwamen. Ook aan de achterkant van onze woning laten we een schuifpui plaatsen. Hierdoor staan we direct in contact met onze achtertuin en hoeven we hiervoor niet meer om te lopen. Ook geeft het vanuit de keuken een mooi overzicht over onze grote tuin.

Nieuwe vloer laten plaatsen

Op de benedenverdieping hebben we er ook voor gekozen om een nieuwe vloer te plaatsen. Hier lag nog een oude vloer en deze paste ook niet meer bij de woning. Ook hadden we in nieuwe trend gezien onder de vloeren en hiervoor zijn we gelijk gaan zoeken naar een bedrijf dat ons hierin kon helpen. Wij zijn namelijk opzoek gegaan naar een gietvloer. Deze vloer gaat namelijk perfect samen met onze vloerverwarming en wij vinden dit ook enorm mooi staan bij het interieur van onze woning. Tijdens onze zoektocht naar gietvloeren in Enschede kwamen we uit bij Het Vloerenhof in Enschede. Zij hebben uiteindelijk erg snel en vakkundig een gietvloer bij ons geplaatst.

Verbouwing in de garage

Ook in de garage hebben we de nieuwe gietvloer laten plaatsen. Dit is vooral ook in de garage de perfecte vloer. Zo heb je geen last van slijtage aan voegen ook zijn de vloeren naadloos dus ook erg hygi├źnisch en onderhoudsvriendelijk. Ook is een gietvloer bestand tegen zware belasting. Zo zouden we bijvoorbeeld onze auto zonder problemen kunnen parkeren in de garage. Naast dat we deze nieuwe vloer hebben geplaatst. Hebben we ook een elektrische garagedeur laten plaatsen. Deze garagedeur is erg gemakkelijk in gebruik en ook voor wanneer we onze fietsen uit de garage willen halen gaat dit veel gemakkelijker dan dat het eerder ging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *