Laat uw platte dak afwerken met bitumen door de experts van Dakdekkeraanhuis!

Categorie├źn Blog

Dakleer branden? Heeft uw woning een plat dak? En heeft u uzelf al eens afgevraagd of dit dak helemaal goed is afgewerkt? Oftewel, is uw dak lekvrij? Een plat dak op de juiste manier afwerken is erg belangrijk. Dakleer branden op het dak biedt uitkomst. Een expert van Dakdekkeraanhuis kan u vakkundig helpen bij het aanbrengen van dakleer. Dit is namelijk geen klus die u even zelf doet.

Nieuw dak plaatsen of renoveren

Heeft u plannen om een nieuw plat dak te laten plaatsen of wilt u een oud dak laten repareren? Zorg dan voor de beste afwerking. Dit voorkomt veel problemen in de toekomst. Het is belangrijk dat er een goede ventilatie aanwezig is, de dakranden zorgvuldig zijn afgewerkt, waterdicht zijn en naadloos worden aangesloten op de muren. Experts kunnen dit klusje voor u op de juiste manier uitvoeren. Zo worden eventuele vochtproblemen op de langere termijn voorkomen.

Welk dak wordt aangeraden?

Bitumen wordt al jarenlang het meeste toegepast op platte daken. Bitumen is duurzaam en gaat wel 25 jaar mee! Daarnaast kan een expert dit snel voor u plaatsen en het beschermt uw dak tegen het wisselende Hollandse weer.

Wat is bitumen?

Bitumen is een vloeibaar materiaal en heeft iets weg van teer. Het is bijvoorbeeld ook onderdeel van het asfalt voor onze Nederlandse wegen, maar het kan dus ook goed gebruikt worden als dakbedekking. Nog belangrijker, het is brandveilig en het bevat geen gif. Bitumen is duurzaam en recyclebaar, waardoor het beter is voor het milieu. Daarnaast wordt deze vorm van dakleer gebrand op het dak. Dakleer branden zorgt ervoor dat het extra stevig is. Hierdoor biedt het een uitstekende isolatie en voorkomt het vochtophoping.

Dakleer branden? Schakel een dakdekker in

Heeft u nieuwe dakbedekking nodig voor uw platte dak? Dan kost het inschakelen van een dakdekker u weliswaar geld, maar het biedt ook de nodige voordelen. Een dakdekker neemt uw klus compleet uit handen. Op deze manier weet u zeker dat alles op de juiste manier wordt geplaatst. Wanneer u uw dakbedekking laat vervangen door een dakdekker hoeft u bijvoorbeeld niet bang te zijn voor een lekkage. Laat uw platte dak afwerken met bitumen door de experts van Dakdekkeraanhuis! Ze helpen u graag. Ook voor dakleer branden kunt u bij hen terecht.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *