Betonpoerengigant, ook voor zakelijke klanten

Categorieën Blog

Wij zijn er niet alleen voor particulieren, maar ook voor de zakelijke klanten. Bouwbedrijven die regelmatig veranda’s en dergelijke maken waarderen onze topkwaliteit betonpoeren voor lage prijzen. Heb je ze voor 12:00 besteld, dan leveren wij ze de volgende dag al bij jou op locatie af! Daarnaast bieden wij een uitstekende klantenservice aan. Heb je vragen over welke fundering je nodig hebt voor een bepaald project? Dan kun je ons altijd bellen en bespreken we met elkaar hoe de constructie eruit komt te zien waarna wij bepalen welke betonpoer je dan het beste kunt gebruiken!

Vele formaten

Er zijn vele verschillende formaten betonpoeren, zo ook bij Betonpoerengigant. Omdat de veranda’s die bedrijven maken voor klanten altijd in verschillende groottes en afmetingen kunnen zijn hebben wij van Betonpoerengigant een heel breed aanbod aan poeren. De 20×20 is het meest populair, maar ook de poeren die een bredere onderkant hebben – zodat de veranda nooit kan gaan verzakken – zijn in trek. Daarnaast waarderen klanten het altijd als een poer in het antraciet wordt gebruikt. Die zien er namelijk altijd net wat luxer uit dan het standaard grijze van beton. De betonpoer steekt altijd iets boven de grond uit. Vanaf daar worden de houten palen van de veranda erop gezet maar zorg je er middels antraciete betonpoeren wel voor dat het allemaal mooi is afgewerkt.

Webshop

Wil je bij Betonpoerengigant betonpoeren kopen? Klik hier voor onze betonpoeren in de webshop. Wij hebben het grootste aanbod van Nederland en je kunt altijd bij ons langskomen om de producten met eigen ogen te bekijken. Liever geen verzendkosten? Dan kun je de poeren bij ons komen ophalen en betaal je alleen de prijs voor de producten. Bij vragen hierover staan wij altijd voor je klaar. Neem gerust contact met ons op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *