Nieuwe badkamer laten plaatsen

Categorieën Blog

Al een lange tijd hebben wij het plan om onze badkamer te laten vervangen. De badkamer die we nu hebben is al erg oud en zit erin sinds de bouw van onze woning. Wij vinden dan ook dat het tijd wordt om dit te laten vervangen. Hier wouden we ook zo snel mogelijk mee beginnen. Omdat we een complete nieuwe badkamer willen en niet losse dingen willen laten vervangen zijn we opzoek gegaan naar een bedrijf dat ons kan helpen aan een complete nieuwe badkamer. Tijdens onze zoektocht naar een badkamerwinkel in Enschede kwamen we uit bij Gevelaar in Enschede. Dankzij hun hulp hebben wij nu onze droombadkamer kunnen plaatsen in onze woning al moesten hiervoor nog wel een aantal stappen worden verricht om alles voor elkaar te kunnen krijgen. Zo moesten we bijvoorbeeld eerst de oude badkamer eruit laten halen maar ook moest er een dakkapel geplaatst worden om alles te kunnen realiseren.

Dakkapel laten plaatsen

Omdat wij een schuin aflopend dak hebben kost dat op sommige kamers in ons huis veel ruimte. Ook op onze badkamer hebben we hier last van. Om onze droom badkamer te kunnen realiseren hebben wij meer ruimte nodig. Omdat wij met oog op de toekomst ook graag twee wasbakken willen hebben moeten wij hiervoor meer ruimte creëren. De enige optie hiervoor om dit op te lossen is door het plaatsen van een dakkapel. Hierdoor ontstaat veel meer ruimte en kunnen we van veel meer opties gebruik maken in onze badkamer. Uiteindelijk heeft Profit Dakkapellen die hele mooie Prefab Dakkapellen leveren een dakkapel bij ons geplaatst. Deze is erg snel en vakkundig geplaatst waardoor we op een mooie manier veel meer ruimte hebben op onze badkamer.

Realiseren van onze droombadkamer

Nadat de oude badkamer eruit gesloopt was en de dakkapel was geplaatst werd het tijd voor de bouw van de nieuwe badkamer. Hiervoor ging in samenwerking met badkamerwinkel Gevelaar in Enschede nog een aantal stappen vooraf. Zo bepreekten we eerst onze ideeën en wensen, bekeken we de plattegrond de afmetingen en de ruimte. Hierop volgde de stap met het kijken naar de mogelijkheden met onze ideeën en wensen in de badkamer. Vervolgens werd de badkamer samengesteld en werd er rekening gehouden met ons budget en daar bijbehorende oplossingen. Nadat deze voorbereidende stappen waren voltooit werd onze droombadkamer dan eindelijk geplaatst. Uiteindelijk zijn we enorm tevreden met deze verbouwing.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *