Verbouwing op de boven verdieping

Categorieën Blog

Al een lange periode staat er een grote verbouwing te wachten voor op de bovenverdieping. Hier hebben wij lang op gewacht omdat we er nog niet helemaal uit waren over de badkamer die ook vervangen werd. Na lang overleg en twijfelen hebben we dan eindelijk in start kunnen maken in de verbouwing op onze bovenverdiepingen. De verbouwingsplannen waren bijvoorbeeld een nieuwe vloer en daarbij komende vloerverwarming, schilderen van de muren in de slaapkamers en op de gang en ook die nieuwe badkamer komt daar natuurlijk nog bij. Een erg grote verbouwing dus en vandaar ook dat het lang duurde voor we er helemaal uit waren. Toen wij ons plan volledig hadden uitgedacht zijn we gelijk opzoek gegaan naar de juiste bedrijven die ons konden helpen bij deze verbouwing. Wel hebben we de volgorde van de verbouwing zo gepland dat we nog gewoon overal gebruik van kunnen maken en we niet in de problemen komen met dat we niet normaal kunnen blijven wonen in onze woning.

Nieuwe vloer op de bovenverdieping

Op de slaapkamers, werkkamers en de overloop moest een nieuwe vloer komen. Op elke dezelfde vloer was ons plan. Dit hadden wij hiervoor nog niet maar dat vinden wij wel het mooiste. Omdat hier ook een vloerverwarming kwam hebben we ervoor gekozen om een pvc-vloer te plaatsen. Deze vloeren gaan namelijk erg goed samen met een vloerverwarming. Samen met een vloerenwinkel in Enschede hebben we een hele mooie vloer gekregen op de bovenverdieping. Deze is zeer snel en vakkundig geplaatst en past perfect bij onze stijl op de bovenverdieping en ook bij onze verwachtingen.

Airco’s laten plaatsen

Op onze slaapkamers en werkkamers hebben we ook een zeer handige systemen aangebracht. Op zowel onze slaapkamers en werkkamers kan het op de zomerdagen erg warm worden. Soms zo warm dat het niet uit te houden is. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en vooral niet wanneer je hier een hele dag moet werken. Om deze reden zijn we opzoek gegaan naar een airco in Enschede voor op elke slaapkamer en werkkamer. Inmiddels merken we de grote voordelen hiervan en hebben we geen last meer van te warme kamers tijdens de zomerdagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *