Nooit meer slapeloze zomernachten met een plissé hordeur

Categorieën Blog

We houden allemaal ontzettend van de zomer met haar warme temperaturen en heerlijke avonden, maar er zitten ook een aantal praktische nadelen aan, zoals het gezoem van muggen om je heen of ’s nachts gestoken worden en daardoor niet kunnen slapen. Je huis op een natuurlijke manier laten afkoelen wanneer de zon ondergaat is belangrijk om een aangename temperatuur in huis te bereiken, maar trekt vaak veel ongewenste beesten aan door het licht dat in het huis brandt. Met een plissé hordeur kun je echter goed ventileren zonder beesten binnen te halen en maak je definitief een einde aan slapeloze nachten door vervelende muggen in je slaapkamer.

De kleur van de hordeur heeft een zonwerende werking

Een plissé hordeur heeft vele voordelen ten opzichte van andere alternatieven als een deurgordijn of een hor met rolconstructie. Een plissé hordeur is niet alleen ontzettend praktisch, maar ziet er bovendien ook erg stijlvol uit met meestal een aluminium frame en een donkere kleur hor. De kleur van de hor is niet voor niets donker gekleurd. De kleur zorgt er namelijk voor dat dit een zonwerende werking heeft en het daardoor binnen ook minder snel warm wordt. Het schuifsysteem van de plissé hordeur zorgt er daarnaast ook voor dat er geen vouwen of scheuren in de hor kunnen komen en dat deze altijd strak staat. De meeste plissé hordeuren zijn voorzien van een magneetsluiting, zodat deze niet door de wind zomaar open kan schieten.

Plissé hordeuren kun je eenvoudig op maat laten maken

Er zijn diverse aanbieders van plissé hordeuren te vinden verspreid door het hele land. Er zijn diverse webshops waar je een uitgebreid aanbod hebt aan plissé hordeuren en waar je ook verschillende soorten makkelijk met elkaar kan vergelijken.

Aanbevolen: Plisse Hordeuren Webshop

Er zijn altijd standaardmaten voor bijvoorbeeld deuren en ramen die op voorraad beschikbaar zijn, maar een plissé hordeur kun je ook eenvoudig op maat laten maken voor een afwijkend formaat van de deur of voor bijvoorbeeld een schuifpui of openslaande deuren naar het terras in de tuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *