Huis verbouwen

Categorie├źn Blog

Ik ga mijn huis verbouwen. Ik ga dit doen na aanleiding van het winnen van een loterij. Het prijzengeld uitermate hoog dat ik mijn huis helemaal om kan gooien. Het huis verbouwen is wel een mooi proces waar je door heen moet. Je kan heel mooi zien hoe het eruit ziet van voor en na de verbouwing. Dat vind ik zelf het leukste van de verbouwing. Ik laat alles doen door verbouw bedrijven. Het enige wat ik moest regelen was een container voor afval. Dit doe ik bij een afvalcontainerbedrijf uit Enschede. Het bedrijf regelt alles voor je. Brengt en haalt de container.

Wat heb ik verbouwd.

Ik heb mijn hele keuken laten ombouwen. Ik heb een heel mooi kookeiland. Het kookeiland heeft een zwart keukenblad en witte kasten. Het nadeel is alleen dat wit snel vies word, maar dat maakt mij niet zo veel uit want ik heb een vriendin. Dan heb ik een wand met keukenkasten, koelkast en nog veel meer erin. Ik heb de woonkamer laten aanpakken doormiddel van een nieuwe kleur aan de wand. Ook heb ik nieuwe meubels en tapijt. Mijn vloer vond ik over het algemeen al wel mooi maar heb toch gekozen voor een nieuwe pvc vloer. Dit heb ik gedaan zodat ik ook vloerverwarming heb in mijn huis.

Voor de rest heb ik de hele bovenverdieping laten aanpakken. De slaapkamers laten opknappen. De Ikea natuurlijk door geweest. Iedereen weer een nieuw bed en een nieuwe kamer. Beneden heb ik een stuk laten aanbouwen. Ik heb een keetje gebouwd. Ik heb een vrijstaand huis en heb eigenlijk mijn droomhuis laten bouwen in het huis wat ik al had. Totaal duurde de verbouwing natuurlijk ook hartstikke lang.

Totaal duurde het wel een goed half jaar omdat natuurlijk niet alles tegelijk gaan bouwen. Uiteindelijk zie je toch wel een heel erg mooi resultaat. Het was natuurlijk allemaal heel erg duur, maar ik heb geluk gehad en begrijp ook zeker dat dit niet van zelfsprekend is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *